Louise Nylén annonsert som ny CEO i Dignio

18. november 2022
Ønsker du en demonstrasjon av vår løsning?

    Dignio AS, en ledende spesialist innen digital hjemmeoppfølging, er glade for å kunngjøre at Louise Nylén er ansatt som administrerende direktør (CEO). Nyléns ansettelse hos Dignio vil starte i løpet av første kvartal i 2023.

    Nylén kommer nylig fra rollen som administrerende direktør i Dynamic Code, et selskap som leverer løsninger for fjerndiagnostikk og helsetesting. Hun har mer enn 20 års erfaring fra et bredt spekter av operative roller, hvor de siste ti årene har vært i ledende stillinger i høyteknologiske selskaper i vekst, inkludert Chief Marketing Officer i Trustly Group og viseadministrerende direktør og Chief Marketing Officer i LeoVegas Mobile Gaming Group. Nylén er for tiden styremedlem i Betsson AB og har tidligere hatt et styreverv i styret i Nelly Group.

    – Vi er svært glade for å ønske Louise velkommen til Dignio, sier styreleder Sigvart Voss Eriksen. «Louises bakgrunn, som kombinerer erfaring fra å lede et teknologidrevet selskap i helsesektoren med betydelig erfaring fra å lede vekstorienterte internasjonale team, passer perfekt. Vi ser frem til hennes bidrag for å videreføre Dignios suksess."

    "Jeg er veldig glad for å bli en del av Dignio-teamet", sier Louise Nylén. «Jeg brenner for å drive positiv endring i helsesektoren, og Dignios tilbud av digital hjemmeoppfølging er svært interessant og helt i tråd med hvordan helsevesenet må utvikle seg fremover. I tillegg til sin ledende posisjon i det norske markedet, vokser Dignio sin tilstedeværelse i markeder som Sverige, Storbritannia og Nord-Amerika. Sammen med den talentfulle gruppen av ansatte hos Dignio, er jeg sikker på at vi kan realisere selskapets visjon om å bli en global leder innen digital hjemmeoppfølging."