Dignio er på Deloitte Norges liste over landets raskest voksende teknologibedrifter. – Resultat av hardt arbeid og et dyktig team, sier daglig leder Lars Dahle.

For 16. året på rad lanserer Deloitte listen på sine hjemmesider, før de 5. mars skal annonsere topp tre raskest voksende teknologiselskaper. Rangeringen er basert på omsetningsvekst de siste fire årene. Dahle blir motivert av nyheten.

– Over flere år har vi bygget sten på sten, og nå ser vi endelig at etterspørselen for medisinsk avstandsoppfølging øker. Det betyr flere kunder og flere pasienter på løsningen. Dette reflekteres selvsagt i disse tallene, og er noe vi syntes er svært motiverende.

Tror på fortsatt sterk omsetningsvekst
Dignio har i dag 130 kommuner og flere sykehus på kundelisten. I tillegg satser selskapet internasjonalt, og har pasienter på løsningen i England og i Kina.

– Denne veksten er et resultat av et veldig hardt arbeidende og dyktig team. I fjor doblet vi antall ansatte og sikter mot fortsatt sterk omsetningsvekst videre. Vi har høye ambisjoner for fremtiden og er definitivt på riktig vei.

Les hele saken på Deloitte sine hjemmesider her.